FNS 35402 i

Dizajni

 • Ngrires plotesisht inkaso
 • Hapje te deres ne te majte (e nderrueshme)
 • Sistem mbylljeje SoftClose
 • Instalim Side by Side ose ne te majte ose ne te djathte te pajisjes freskuese, fale izolimit te vecante mat ne te dyja anet.
 • Ndricim LED ne pjesen e siperme te kabinetit
Kapaciteti
 • Total 151 lt
Kontrolli
 • Kontroll me prekje
 • Shfaqje dixhitale ne ekran te temperatures
 • Buton per funksionin“Super Frost”
 • Alarm dhe drite treguese ne rast te renies se temperatures
 • Tregues per mungesen e energjise
 • Funksion kycjeje
Tiparet
 • 1 zone e temperatures
 • Sistem ngrirjeje No Frost
 • 6 sirtare te tejdukshem
 • 4 elemente ngrires per secilin sirtar
 • 1 ene per prodhim akulli ne kube
 • 2 paketa freskuese
Konsumi i energjise
 • Per 100 lt: 0,557 kWh ne 24 ore
 • Vjetore:204 kWh
 • CFC-free
Zona klimatike
 • SN-T
Ngjyra e pjeseve te brendshme
 • E bardhe
Klasi i eficenses se energjise Α++ Dimensionet:
 • H x W x D: 139,7 – 141,3 x 56,0 – 57,0 x 55,0 cm

Category: