FN 28262 S

Dizajni

 • Frigorifer joinkaso
 • Doreze
 • Krahu i hapjes se deres i nderrueshem ( e djathte / e majte)
 • Partner i pershtatshem per frigoriferin Side by Side Κ 28202 SD edt/cs
Kapaciteti
 • Totali 253 lt
Kontrollet
 • Regjistrim i temperatures me butona
 • Shfaqja e temperatures ne ekran
 • Buton per ngrirje te shpejte “Super Frost”
 • Alarm dhe drite treguese ne rast te renies se temperatures
Ngriresi
 • Sistem ngrirjeje NO FROST
 • 7 + 1 sirtare te tejdukshem
 • Ene per prodhimin e akullit ne kube
 • 2 pako freskuese
Konsumi i energjise
 • Per 100 lt: 0,66kWh ne 24 ore
 • Vjetor: 243 kWh
 • CFC-e lire
Permasat
 • H x W x D: 185,0 x 60,0 x 63,0 cm
Zona klimatike
 • SN-T
Ngjyra
 • Pjese e perparme inoksi
Klasa energjitike: A++

Categories: ,