3D HyClean F/J/M

Qeset Miele HyClean 3D jane te parat me kete efekt. Volumi i permiresuar con ne nje perdorim te qeses deri ne 20% me gjate se me pare.
Me qeset HyClean 3D Efficiency FJM ju do te keni mundesi te kurseni energji gjate punes pa rrezikuar performancen me te cilen jeni mesuar. Gjithashtu do te jeni te sigurte gjate perdorimit dhe ndryshimit te qeses pa patur friken e daljes se pluhurit, fale sistemit te ri te filtrimit >99,9% si dhe sistemit te mbylljes per cdo qese. Ky produkt eshte i pershtatshem per serite e meposhtme te fshesave Miele:

  • Complete C1 (S700 – S799)
  • Compact C2 (S6000 – S6999)
  • Compact C1 (S4000 – S4999)
  • Miele Hybrid
  • S500 – S558
  • S300i – S256i

Category: