F 31202Ui

Dizajn:
Frigorifer me tre rafte ngrirëse dhe VarioRoom për fleksibilitet maksimal.
Dyer që mbyllen butësisht falë SoftClose
Mundësia e rritjes së hapësirës në dhomën e ngrirjes
Ngrirja e shpejtë dhe e kujdesshme e ushqimit - Ngrirja e ngadaltë
Alarmi i zërit në ndarësin e ngrirjes - alarmi audible
Klasi i energjisë A++
Konsumi vjetor i energjisë në kWh 148
Përmasa:
Lartësia e pajisjes në mm 819
Thellësia e pajisjes në mm 550
Pesha në kg 43.6
Gjerësia e murit në mm 600-600
Gjatësia e montimit në mm 820-870
Thellësia e montimit në mm 550
Gjerësia e Pajisjes në mm 597
Siguria
Njoftim optik i ndryshimit të temperaturës

Categories: ,