F 1472 Vi

MasterCool F 1472 Vi Ngrires inkaso
Dizajni
- Model plotesisht inkaso
- Dalje ne dere per uje te ftohte dhe akull
- Hapja e deres majtas(e panderrueshme)
- Veshja e brendshme prej alumini
- Sistem instalimi i lehte
- Kombinimi Side by Side i mundshem
- Ngrires me 4 yje
Kapaciteti
- Total: 190 lt
Kontrolli
- Kontroll elektronik preciz te temperatures
- Kontroll me prekje
- Sinjal vizual dhe akustik te temperatures
- Buton “Super Frost”
Ngriresi
- Sistem i ftohjes DYNA COOL (ftohje dinamike)
- Sistem NO FROST
- Sistem ndricimi BrilliantLight
- 1 kosh rrjete metalike tek dera me profile alumini me mundesi te shumta spostimi fale sistemit Drop&Lock
- 2 ndarese fikse
- 2 kosha rrjete metalike me profile alumini mbi shina teleskopike
- Prodhues te integruar akulli
Konsumi i energjise
- Per 100 lt: 0,43 kWh ne 24 ore
- Vjetore: 305 kWh
- CFC dhe FC-free
Zona klimaterike
- SN-T
Dimensionet
- H x W x D: 212,7 x 44,5 x 61,0 cm
Niveli i zhurmes:
- 41 dB(A) re1pW

Category: