EVS 6214

Sirtar konservues me vakum
I disponueshëm nё ngjyrё :
inoks
Per porosi te vecanta vjen nё ngjyrё kafe, te bardhe dhe te zezё
Kombinohet nё mёnyrё tё pёrkryer me furrat Miele me avull
I pёrkryer pёr:
- Pёrgatitjen e ushqimit "sous-vide"
- Ushqimin e marinuar
- Konservimin e ushqimit
- Mbylljen e ushqimit ne konteniere
- Ushqimin e prere
- Mbylljen e paketimit
- Ushqimin qe transportohet
Tregues LED tё vakumit
Tregues LED tё kohёzgjatjes se mbylljes hermetike
Madhёsia maksimale e qeses nё mm: 250 x 350
Dhoma e vakumit inoks me zone daljeje tё ajrit nё 99.9 %
Ekran xhami me prekje dhe simbole
Astar jo rrёshqitёs
Celёs sigurie
Mekanizmi i hapjes; shtyj
Pajisja pёrmban 50 qese 180 x 280 mm
dhe 50 qese 240 x 350 mm si dhe spinёn pёrshtatёse pёr kontenierёt e mbyllu
Pёrmasat e pajisjes
L x GJ x TH: 14,1 x 59,5 x 57,0 cm

Category: