ESW 6229

 • Sirtar ngrohes per serviset dhe enet e gatimit me doreze :
- ne ngjyre inoksi -Per porosi te vecanta jane te disponushme ne ngjyre kafe,te bardhe, ose te zeze
 • Mund te kombinohet me te gjitha furrat Miele 60 cm dhe me ekspresin e kafese Miele ose furren me avull 45 cm
 • Mban te ngrohte ushqimin dhe gatimin ne temperature te ulet
 • Pershtatje e temperatures nga 400C ne 850C
 • Panel xhami me kontroll me prekje dhe simbole
 • Material mat qe nuk rreshqet
 • Celes sigurie
 • Programim i kohes se fikjes
 • Mekanizem plotesisht teleskopik qe shtypet per ta hapur
 • Mekanizem per mbylljen SoftClose
 • Mund te mbaje deri ne 142 filxhane ose 90 filxhane per kapucinon ose 40 pjata me diameter 26 cm apo sete te serviseve per 12 persona
 • Raft per te rritur hapesiren e vendosjes se artikujve
 • Permasat e pajisjes
Lx GJ x TH: 28,9 x 59,5 x 57,0 cm

Category: