ESW 6114

 • Sirtar ngrohes per serviset dhe enet e gatimit:
- inoks
 • Mund te kombinohet me ekspresin e kafese Miele ose furren me avull 45 cm
 • Mban te ngrohte ushqimin dhe gatimet ne temperature te ulet
 • Pershtatje e temperatures nga 400C ne 850C
 • Panel xhami me kontroll me prekje dhe simbole
 • Material mat qe nuk rreshqet
 • Celes sigurie
 • Programim i kohes se fikjes
 • Mekanizem plotesisht teleskopik qe shtypet per tu hapur
 • Mund te mbaje deri ne 72 filxhane kafeje ose 30 filxhane per kapucino apo 12 pjata me diameter 26 cm ose nje set servisesh per 6 persona
 • Permasat e pajisjes
L x GJ x TH: 14,1 x 59,5 x 57,0 cm

Category: