Dish Clean – mirembajtes lavastovilje

Pershkrimi
Mbetjet e detergjenteve dhe yndyres mund te perkeqesojne performancen e larjes. Duke perdorur mirembajtesin Dish Clean rregullisht do t'ju ndihmoje te merrni rezultate te perkryera pas cdo larje. E gjithe permbajtja perdoret ne nje cikel te vetem, ne lavastovilje bosh. E pershtatshme per te gjitha lavastoviljet Miele.

Category: