DGC 6800

Dizajni
• Mund te montohete ne kabinete 60cm te gjere mbi ose nen bango
Funksionet e gatimit
• 3 modalitete(gatim, ngrohje, shkrirje) me temperatura te rekomanduara
• Gatim sipas menuse pa perzierjen e aromave te ushqimeve te ndryshme
• Mbi 200 programe automatike
• Programet e perdoruesit (deri ne 20)
• Ventilim Plus
• Rezistence lart/ poshte
• Grille e madhe / e vogel
• Grille me ventilim
• Pjekje intensive
• Embelsira te vecanta
• Pjekje automatike / e bute
• Rezistence lart dhe poshte
• Gatim ne kombinim (Ventilim Plus, Rezistence lart/ poshte, Grille e siperme)
• Gatim me avull
• Funksione te vecanta (Gatim me menu, Ngrohje, Konservim, Dezinefktim i eneve, Shkrirje, Ringrohje, Program per te ardhur brumi, Pizza,Programi i Sabbat-it)
Tiparet
• Ekran me prekje/M-touch me perkthim ne shume gjuhe
• Kontroll me prekje
• Pershtatje te temperatures se furres midis temperaturave 30°C dhe 225°C dhe pershtatje te temperaturave te furres me avull midis temperaturave 40°C dhe 100°C
• Fikje automatike nga ekrani e temperatures dhe kohezgjatjes
• 3 nivele gatimi
• Pakesim i avullit ne fund te programit
• Teknologji Miele MultiSteam
• Element i brendshem qe ulet per avullimin e ujit
• Tregues per programin antikalkar dhe nderprerjen e energjise elektrike
• Termometer ushqimi me Wireless
Kontrolli i kohes
• Programim paraprak i kohes se punes
• Ore dixhitale, kohemates
• Programim i paraprak i fillimit dhe perfundimit te gatimit
• Bateri reserve qe ruan te dhenat ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
• Sistem i temperatures se rekomanduar automatikisht
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures,Zile
• Pastrimi
• Pastrim i lehte fale pjeseve te brendshme inoksi
• Clean Glass (Dere me xham te trefishte)
• Sistem pastrimi PerfectClean, mbajtese anesore per pastrim te lehte
Siguria
• Panel i ftohte
• Sistem freskimi
• Kyc elektronik i sistemit
• Celes sigurie
Aksesoret
• Permban 3 tava inoksi
• Rafte dhe mbajtese anesore
Permasat
• L x GJ x TH : 45,0 – 45,2 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 48 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes : 3,4 kW
• Nuk eshte i nevojshem lidhja me ujin
Ngjyra
• Inoks
• Per porosi te vecanta jane te disponueshme ne ngjyre te bardhe,kafe dhe te zeze