DGC 6660 XL

Dizajni
• Mund te montohet ne kabinete 60cm te gjere mbi ose nen bango
Funksionet e gatimit
• 3 modalitete (gatim, ngrohje, shkrirje) me temperature te rekomanduara dhe 4 nivele te gatimit
• Gatim me menu pa perhapje te aromave midis gatimeve te ndryshme
• Mbi 200 programe automatike
• Programet e perdoruesit (deri ne 20)
• Ventilim Plus
• Rezistence lart/poshte
• Grille e madhe/ grille e vogel
• Grille me ventilim
• Pjekje intensive
• Embelsira te vecanta
• Pjekje automatike / Pjekje e bute
• Rezistence lart dhe poshte
• Gatim ne kombinim (Ventilim Plus, Rezistence lart/ poshte, Grille e madhe)
• Gatim me avull
• Funksione te vecanta(Gatim me menu, Ngrohje,Konservim, Dezinfektimi i eneve te gatimit, Shkrirje, Ringrohje, Program per te ardhur brumi, Pizza,Programi i Sabbat-it)
Tiparet
• Ekran dixhital me sensore me 5 linja dhe perkthim ne shume gjuhe
• Kontroll me prekje
• Panel i motorizuar qe ngrihet lart
• Pershtatje te temperaturave te furres midis 30°C dhe 225°C dhe pershtatje te temperaturave te furres me avull midis 40°C dhe 100°C
• Nderprerje automatike e temperatures dhe kohezgjatjes
• Zvogelim i avullit ne fund te programit
• Teknologjia Miele MultiSteam
• Element i brendshem qe ulet per avullimin e ujit
• Tregues per programin antikalkar dhe difekt
• Termometer per ushqimin me kabell
Kontrolli i kohes
• Programim paraprak i kohezgjatjes se punes
• Ore dixhitale, kohemates
• Programim per fillimin dhe perfundimin e gatimit
• Bateri reserve per ruatjen e te dhenave ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
• Sistem i temperatures se rekomanduar automatikisht
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures ,Zile
Pastrimi
• Pastrim i lehte fale pjeseve te brendshme inoksi
• Clean Glass (dere me xham te trefishte)
• Sistem pastrimi PerfectClean, mbajtese anesore per pastrim te lehte
Siguria
• Zona freskimi ne pjesen e perparme
• Sistem freskimi,Celes elektronik i sistemit ,celes sigurie
Aksesoret
• Furra permban 3 ene gatimi inoksi, 1 raft, 1 tave universale dhe mbajtese anesore
Permasat
• L x GJ x TH : 59,3 – 59,5 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 68 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes : 3,4 kW
• Nuk kerkohet lidhje me ujin
Ngjyra
• Inoks
• Jane te disponueshme per porosi te vecanta ne ngjyre te bardhe, kafe dhe te zeze