DGC 6600

Dizajni
• Mund te montohet ne kabinete 60cm te gjere mbi ose nen bango
Funksionet e gatimit
• 3 modalitete (gatim, ngrohje, shkrirje) me temperatura te rekomanduara
• Me shume se 200 programe automatike
• Programet e perdoruesit (deri ne 20)
• Ventilim Plus
• Rezistence lart/ poshte
• Grille e madhe / grille e vogel
• Grille me ventilim
• Pjekje intensive
• Embelsira te vecanta
• Pjekje automatike e mishit / pjekje e ngadalte
• Rezistence lart dhe poshte
• Gatim ne kombinim (Ventilim Plus, Rezistence lart /poshte, Grill e madhe)
• Gatim me avull
• Funksione te vecanta(Gatim me menu, Ngrohje , Konservim, Dezineftim i eneve, Shkrirje ,Ri ngrohje, Program per te ardhur brumi, Pizza,program i Sabbat-it) Tiparet
• Kontroll me prekje
• Pershtatje te temperaturave midis 30°C dhe 225°C dhe temperature te furres me avull qe peshtaten midis 40°C dhe 100°C
• Fikje automatike ne ekran te temperatures dhe kohezgjatjes
• 3 nivele gatimi
• Pakesim i avullit ne fund te programit
• Teknologji Miele MultiSteam
• Element i brendshem qe ulet per avullimin e ujit
• Tregues per programin antikalkar dhe difekt
• Termometer per ushqimin
Kontrolli i kohes
• Kohezgjatja e punes e zgjedhur paraprakisht
• Ore dixhitale , kohemates
• Programim paraprak per venien ne pune dhe perfudimin e kohes se gatimit
• Bateri reserve qe ruan te dhenat ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
• Sistem i temperatures se rekomanduar automatikisht
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures, Zile
Pastrimi
• Pastrim i lehte fale pjeseve te brendshme inoksi
• Clean Glass (dere me xham te trefishte)
• Sistem pastrimi PerfectClean,mbajtese anesore per pastrim te lehte
Siguria
• Panel I ftohte
• Sistem freskimi
• Celes elektronik i sistemit ,Celes sigurie
Aksesoret
• Furra permban 3 ene gatimi inoksi, rafte dhe mbajtese anesore
Permasat
• Lx GJx TH : 45,0 – 45,2 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 48 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes : 3,4 kW
• Nuk kerkohet lidhje me ujin
Ngjyra
• Inoks
• Per porosi te vecanta jane te disponueshme ne ngjyre te bardhe,kafe dhe te zeze