DGC 6400

Dizajni
• Mund te montohet ne njesi 60cm te gjere mbi ose nen bango
Funksionet e gatimit
• 3 modalitete (gatim , ngrohje, shkrirje) me temperature te rekomanduar
• Gatim me menu
• Me shume se 75programe automatike
• Programe te perdoruesit (deri ne 20)
• Ventilim Plus
• Gatim ne kombinim (Ventilim Plus)
• Gatim me avull
• Funskione te vecanta (Gatim me menu, Ngrohje, Konservim, program per disinfektimin e eneve,shkrirje, Ringrohje,Program per te ardhur brumi)
Tiparet
• Kontroll i menjehershem
• Pershtatje te temperatures se furresmidis temperaturave 30°C dhe 225°C pershtatje te temperatures se furres me avull midis temperaturave 40°C dhe 100°C
• Nderprerje automatike e temperatures dhe kohezgjatjes
• 3nivele te gatimit
• Zvogelim i avullit ne fund te programit
• Teknologjia Miele MonoSteam
• Element i brendshem per avullimin e ujit
• Tregues per programin antikalkar dhe difekt
Kontrolli i kohes
• Kohezgjatja e punes e zgjedhur paraprakisht
• Ore dixhitale,kohemates
• Programim paraprak i venies ne pune dhe perfundimin e gatimit
• Bateri reserve per ruajtjen e te dhenave ne rast te nderprejes se energjise elektrike
• Sistem i temperatures se rekomanduar automatikisht
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues i temperatures ,zile
Pastrimi
• Pastrim i lehte fale pjeseve te brendshme inoksi
• Clean Glass (dere me xham te trefishte)
• Sistem pastrimi PerfectClean, mbajtese anesore per pastrim te lehte
Siguria
• Panel i ftohte
• Sistem freskimi
• Celes elektronik per sistemin, Celes sigurie
Aksesoret
• E pajisur me tava gatimi inoks,rafte dhe mbajtese anesore
Permasat
• L x GJxTH : 45,0 – 45,2 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 33lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes : 3,4 kW
• Nuk kerkohet lidhje me ujin
Ngjyra
• Inoks
• Per porosi te vecanta jane te disponueshme ne ngjyre te bardhe ,kafe dhe te zeze