DG 6800

Dizajni
• Mund te vendoset ne nje hapesire 60 cm te gjere, mbi ose nen banak
• Mund te vendoset ne kolone e kombinuar me cdo furre
Funksionet e gatimit
• 3 menyra perdorimi (gatim, ngrohje, shkrirje) me sistem temperaturash te rekomanduara
• Mbi 150 programe automatike
• Programe perdoruesi (deri ne 20)
• Gatim me menu pa transferim aromash midis ushqimeve te ndryshme
• Funksion „Keep warm“ – per te mbajtur ushqimet ngrohte
• Aplikime speciale (dezinfektim enesh, ngritje brumi, etj.)
Tiparet
• Kontroll M-touch me zgjedhje ne disa gjuhe
• Kontroll me prekje
• Rangu i temperaturave midis 40°C dhe 100°C
• Shfaqje te temperatures, kohezgjatjes dhe fikjes
• 4 nivele gatimi
• Tave kullimi
• Reduktim avujsh ne fund te programit
• Teknologjia Miele MultiSteam me ndricim LED: avulli gjenerohet ne kavitet nepermjet 8 daljeve te avullit
• Element te fshehur per tharjen e avujve te kondensuar
• Program antikalkare dhe tregues ne rast defekti
• Opsion per ruajtjen e deri ne 20 programeve te vete perdoruesit
Kontrolli i kohes
• Zgjedhje paraprake e kohezgjatjes se gatimit
• Ore dixhitale, kohemates
• Zgjedhje paraprake e kohes se fillimit dhe perfundimit te gatimit
• 24 ore back-up ne rast nderprerje te energjise elektrike
• Sistem automatik i temperaturave te rekomanduara
• Mundesi ndryshimi te temperaturave te rekomanduara
• Tregues te temperatures
• Sinjal akustik
Pastrimi
• Pastrim i thjeshte fale pjeses se brendshme prej inoksi
• Pjesa e brendshme me shina te njetrajtshme per pastrim te lehte
Siguria
• Panel i ftohte
• Sistem freskimi i pajisjes
• Mbyllje elektronike te sistemit
• Fikje sigurie
Aksesoret
• Pajisja shoqerohet nga 1 liber gatimi
• 3 ene gatimi prej inoksi
• Tave kullimi
• Mbajtese dhe shina anesore
Permasat e inkasimit
• H x W x D : 45,0 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 38 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes: 3,4 kW
• Nuk ka nevoje per lidhje me uje
Ngjyra
• Xham i zi me fileto inoksi
• Mund te porositet edhe ne ngjyre te bardhe, te zeze dhe kafe

Category: