DG 6400

Design
• Mund te montohet ne kabinete me gjeresi 60cm mbi ose nen bango
Funksionet e gatimit
• 3 modalitete (gatim,ngrohje, shkrirje) me temperatura te rekomanduara
• Mbi 75 programe automatike
• Programet e perdoruesit (deri ne 20)
• Gatim me menu pa transferim te aromave midis ushqimeve te ndryshme
Karakteristikat
• Ekran LCD per lundrim te lehte ne disa gjuhe
• Butona rrotullues
• Kontroll me prekje
• Pershtatje te temperatures midis 40°C dhe 100°C
• Tregues automatike ne ekran te temperatures dhe kohezgjatjes
• 4 nivele gatimi
• Mbajtese te mbetjeve
• Reduktim i avullit ne fund te programit
• Ndricim LED Miele MultiSteam
• Element i brendshem qe ulet per avullimin e ujit
• Tregues per programin antikalkar dhe per difekte
• Opsion per regjistrimin e 20 programeve personale te preferuar
Kontrolli i kohematesit
• Perzgjedhje paraprake e kohezgjajtes se punes
• Ore dixhitale , kohemates
• Perzgjedhje paraprake e fillimit dhe perfundimit te gatimit
• Bateri qe ruan te dhenat ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
• Sistem i temperaturave te rekomanduara automatikisht
• Ndryshim i temperaturave te rekomanduara
• Tregues te temperatures
• Alarm
Pastrimi
• Pastrim i lehte fale pjeseve te brendshme inoksi
• Interior with runners without slots for easy cleaning
Siguria
• Panel i ftohte
• Sistem freskimi te pajisjes
• Kycje elektronike e sistemit
• Celes sigurie
Aksesoret
• Pajisja permban 3 ene gatimi inoksi , tave per mbetjet ,mbajtese ,mbajtese anesore dhe kabell per lidhjen
Permasat e inkasimit
• L x GJ x TH : 45,0 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 38 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes : 3,6 kW
• Nuk nevojitet instalimi me ujin
Ngjyra
• Inoks

Category: