DG 6030

Dizajni
• Mund te vendoset ne nje hapesire 60 cm te gjere, mbi ose nen banak
• Mund te kombinohet ne kolone me te gjitha modelet e furrave
• Hapja e deres majtas
Funksionet e gatimit
• 3 menyra perdorimi (gatim, ngrohje, shkrirje)
• Gatim menuje pa transferimin e aromave ndermjet ushqimeve te ndryshme
Tiparet
• Ekran LCD
• Kontroll me prekje
• Rangu I temperaturave midis 40°C dhe 100°C
• Shfaqje te temperatures, kohezgjatjes dhe fikjes
• 4 nivele gatimi
• Tave kullimi
• Reduktim te avujve ne fund te programit
• Teknologjia Miele MultiSteam: avulli gjenerohet ne dhomen e gatimin nepermjet 8 daljeve te avullit
• Element te padukshem per tharjen e avujve te kondensuar
• Program antikalkare dhe tregues ne rast defektesh
Kontrolli I kohes
• Zgjedhje paraprake e kohes se gatimit
Pastrimi
• Pastrim I thjeshte fale folese prej inoksi qe nuk mban njolla
• Pjesa e brendshme me shina te njetrajtshme per pastrim te lehte
Siguria
• Panel I ftohte
• Sistem I ftohjes se pajisjes
• Fikje sigurie
Aksesoret shoqerues
• Pajisja shoqerohet nga 1 liber gatimi
• 2 ene gatimi prej inoksi
• Tave kullimi dhe shina anesore
Permasat e inkasimit
• H x W x D : 37,2 x 56,0 – 56,8 x 31,0 cm
Kapaciteti
• 24 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes 2,3 kW
• Nuk kerkohet lidhje me uje
Ngjyra
• Xham I zi me fileto inoks

Category: