DG 6010

Dizajni
• Furre me avull joinkaso, 50cm e gjere
• Hapja e deres nga e majta
Funksionet e gatimit
• 3 menyra perdorimi (gatim, ngrohje, shkrirje)
• Gatim menuje pa transferimin e aromave ndermjet ushqimeve te ndryshme
Tiparet
• Ekran LCD
• Kontroll me prekje
• Rangu I temperaturave midis 40°C dhe 100°C
• Shfaqje te temperatures, kohezgjatjes dhe fikjes
• 4 nivele gatimi
• Tave kullimi
• Reduktim te avujve ne fund te programit
• Teknologjia Miele MonoSteam: avulli gjenerohet jashte dhomes se gatimit
• Element te padukshem per tharjen e avujve te kondensuar
• Program antikalkare dhe tregues ne rast defektesh
Kontrolli i kohes
• Zgedhje paraprake e kohes se gatimit
Pastrimi
• Pastrim I thjeshte fale folese prej inoksi qe nuk mban njolla
• Pjesa e brendshme me shina te njetrajtshme per pastrim te lehte
Siguria
• Panel I ftohte
• Sistem I ftohjes se pajisjes
• Fikje sigurie
Aksesoret shoqerues
• Pajisja shoqerohet nga 1 liber gatimi
• 2 ene gatimi prej inoksi
• Tave kullimi dhe shina anesore
Permasat
• H x W x D : 37,2 x 49,5 x 32,7 cm
Kapaciteti
• 24 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes 2,3 kW
• Nuk kerkohet lidhje me uje
Ngjyra
• Xham I zi

Category: