DA 7006 D Aura Black

Dizajni

 • Aspirator 100 cm I gjere per struktura ishullore me qarkullim te brendshem
Tiparet
 • Filtra inoksi te padjegshem, te zevendesueshem dhe qe lahen ne lavastovilje
 • Ndricim halogjen 2 x 20 Wat
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit
 • Izolim I zhurmave
Specifikimet
 • Motor I fuqishem me thithje te thjeshte
 • Punon vetem me qarkullim te brendshem
 • Fuqia thithese: 600 m3/ore
 • Pasha e pajisjes: 32kg
Kotrolli
 • 3 nivele fuqie
 • Opsion shtese per pune intensive
 • Kontroll me prekje me ndricim LED
 • Programim I fikjes pas 5 ose 15 min
 • Tregues te pastrimit te filtrave
 • Fikje automatike e punes intensive pas 10 min
 • Fikje sigurie
Aksesoret
 • Pajisja vjen me nje set filtrash karboni DKF 17-1
Dimensionet
 • H x W x D: 0 – 150.0 x 100.0 x 70.0 cm
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 180 Watt
Ngjyra
 • Inoks dhe xham

Categories: ,