DA 6700 D AURA

Dizajni

 • Aspirator 100 cm i gjere qe montohet ne tavan me qarkullim te brendshem
Tiparet
 • 2filtra inoksi qe nuk digjen, nderrohen dhe mund te lahen ne lavastovilje
 • Filtra karboni
 • Ndricim LED
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon perhapjen e ajrit te ftohte ne kuzhine)
 • Izolim i zhurmes
 • Con@ctivity 2.00-komunikim me pjanuren
Specifikimet
 • Motor i fuqishem me dalje te thjeshte
 • Dalja: vetem qarkullim i ajrit
 • Ne funksion intensiv: 600 m3 / h
shkalla e punes 1-3: 250-450 m3 / h Kontrolli
 • 3opsione per nivelin e fuqise
 • Opsion shtese per pune intensive
 • Kontroll me prekje me ndricim LED
 • Programim i fikjes per 5 ose 15 min
 • Tregues per pastrimin e filtrit me yndyre
 • Fikje automatike nga puna intensive pas 10 min
 • Celes sigurie
Permasat
 • Lx GJx TH: 50,0-150 x 100,0 x 70,0 cm
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 180 Watt
Ngjyra
 • Xham i zi dhe inoks

Categories: ,