DA 6698 W

Dizajni

 • Aspirator mural 90 cm I gjere
 • Per t’u vendosur midis njesive murale ose ne menyre te pavarur ne mur
Tiparet
 • 3 filtra inoksi te padjegshem, qe mund te zevendesohen dhe te lahen ne lavastovilje
 • Motor DC per 70% kursim energjie
 • Ndricim LED
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit
 • Conectivity per komunikim me pjanuren
Specifikimet
 • Fuqia thithese: 640 m³/ore (me dalje 150mm) ne nivelin intensiv
 • Niveli I zhurmes 51 - 63 dB(A) re 1 pW
 • Fuqia thithese: 490 m³/ore (me qarkullim te brendshem)
 • Niveli I zhurmes 61 - 71 dB(A) re 1 pW
Kontrolli
 • 3 nivele fuqie
 • Opsion shtese per pune intensive
 • Kontroll me prekje
 • Programim per fikje pas 5 ose 15 min
 • Tregues per pastrimin e filtrave
 • C’aktivizim automatik I punes intensive pas 10 min
 • Fikje sigurie
Dimensionet
 • H x W x D: 85,0 x 89,8 x 50,0 cm
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 339 Wat
Ngjyra
 • Inoks me panel xhami te zi
 • Mund te porositet edhe ne ngjyre te zeze, te bardhe dhe kafe.

Categories: ,