DA 399-7 D EDST

Dizajni

 • Aspirator inoks 90 cm I gjere
 • Per vendosjen midis njesive murale ose per montim te pavarur ne mur
Tiparet
 • Filtra inoksi te padjegshem, qe mund te zevendesohen dhe lahen ne lavastovilje
 • Ndricim haogjen 2 x 50 Wat
 • Ndricim ballor LED me 4 ngjyrat baze (e bardhe, e gjelber, e kuqe, blu)
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit
Specifikimet
 • Fuqia thithese: 500 m3/ore (me dalje 150mm)
 • Niveli I zhurmes ne dB(A) re1pW: 41-53, 61
 • Fuqia thithese: 450 m3/ore (me dalje 125mm)
 • Niveli I zhurmes ne dB(A) re1pW: 42-54, 62
 • Fuqia thithese: 350 m3/ore me qarkullim te brendshem
 • Niveli I zhurmes ne dB(A) re1pW: 48-61, 67
Kontrolli
 • 3 nivele fuqie
 • Nivel shtese per pune intensive
 • Butona kontrolli me ndricim LED
 • Tregues per pastrimin e filtrit
 • Fikje sigurie
 • C’aktivizim automatik I punes intensive pas 10 min
Dimensionet
 • H x W x D: 69.5 – 101.5 x 89.8 x 52.0 cm (me tub dales)
 • H x W x D: 82.5 – 114.5 x 89.8 x 52.0 cm (me qarkullim te brendshem)
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 220 Watt
Ngjyra
 • Inoks

Categories: ,