DA 396-7 Classic

Dizajni
• Aspirator mural 60 cm-i gjere
• Montohet midis njesive murale ose ne menyre te pavarur ne mur
Vecorite
• 2 filtra inoksi qe nuk digjen,nderrohen dhe mund te lahen ne lavastovilje
• Llampa LED 2x3 Vat
• Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon hyrjen e ajrit te ftohte ne kuzhine)
Specifikime
• Fuqia thithese ne dalje te ajrit 500 m3 / h (me tub dales150 mm)
• Me qarkullim te ajrit 350 m3 / h
Niveli i zhurmes, ne dB(A) re 1 pW
• Me diameter te tubit dales 150 (min-max, intensive): 41/-55/62
• Me qarkullim te ajrit (min-max, intensive): 48/-61/68

Categories: ,

DA 396-7• 3 opsione te nivelit te fuqise
• Tregues te funksionit Booster/Perforcues
• Opsion shtese per pune intensive
• Tregues per pastrimin e filtrit ose nderrimin e filtrit te karbonit
• Butona LED te kontrollit
• Buton i sigurise
• Stakim automatik pas 10 min pune intensive

DA 396-7 EU01.Energylabel• Filter karboni qe mundeson pastrimin e ajrit nepermjet riqarkullimit(DKF 12-1)
• Set riqarkullimi (DUW 20)
• Diameter variabel i tubit dales 150 mm (DAS 150)
• Pakete elektronike (DSM 400)
Permasat
• L x GJ x TH: 72.0 – 101.5 x 59.8 x 52.0 cm (me dalje te ajrit)
• L x GJ x TH: 83.0 – 115.0 x 59.8 x 52,0 cm (me qarkullim te ajrit)
Lidhja elektrike
• Norma totale e lidhjes 0,13 kW
Ngjyra
• Inoks

RELATED PRODUCTS