DA 3496

Dizajni

 • Aspirator me shine 90 cm I gjere
 • Per vendosjen midis njesive murale ose per montim te pavarur ne mur
Tiparet
 • 2 filtra inoksi te padjegshem, qe mund te zevendesohen dhe lahen ne lavastovilje
 • Butona kontrolli me LED
 • Mekanizem per moskthimin e ajrit
 • MieleCleanCover – mbulese special ne menyre qe gjate pastrimit te mos viheni ne kontakt me kabllot apo pjeset e motorrit
Specifikimet
 • Motorr I fuqishem me thithje te dyfishte
 • Fuqia thithese: 550 m3/ore (me dalje 150mm)
 • Ne nivelin intensive 64dB (A) repW
 • Fuqia thithese: 350 m3/ore (me qarkullim te brendshem)
 • Ne nivelin intensive 72dB (A) repW
Kontrolli
 • 3 nivele fuqie me tregues LED
 • Nivel shtese per pune intensive
 • C’aktivizim automatic I nivelit intensive pas 10 min
 • Ndezje dhe fikje automatike e dritave me terheqjen e shines
Dimensionet
 • H x W x D: 34 x 89,5 x D 27,5 – 42,5 (I terhequr) cm
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 280 Watt
Ngjyra
 • Inoks

Categories: ,