DA 2558

Dizajni
• Aspirator 53 cm-i gjere
• Per instalim mbi ishullin e gatimit ose ne mur
Specifikimet
• Motor i fuqishem me dalje dyfishe
Fuqia thithese me dalje te ajrit ne funksionin:
• Booster/Perforcues 600 m3/h (nepermjet tubit dales me diameter 150 mm)
• Me riqarkullim te ajrit 530 m3/h

Categories: ,

DA 2550Veçorite
• 2 filtra inoksi qe nuk digjen,nderrohen dhe mund te lahen ne lavastovilje 10 shtresa
• Ndricim me llampa LED 2 x 3 Vat
• Miele Clean Cover-per pastrim te sigurte dhe te rehatshem te pjeses se brendshme
• Con@ctivity
• Kontroll me ane t͢e celularit Miele App.
• Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon hyrjen e ajrit te ftohte ne kuzhine)

DA 2550Komandimi
• Butona me ndricim LED
• 3 opsione te nivelit te fuqise
• Opsion shtese per funksion intensiv
• Kontroll i ndryshimit te temperatures
• Programim i kohes se perdorimit 5 ose 15 min
• Programim fikje automatike pas 10 minutash kohe perdorimi

DA_2550.EU01.EnergylabelAksesoret opsionale
• Set me mjete per qarkullimin e ajrit
• Filter karboni qe mundeson pastrimin e ajrit nepermjet riqarkullimit
• Njesia e kontrollit
Permasat
• H x W x D : 68.5 – 29.3 x 53.2 x 37.2 cm (me dalje te ajrit)
Lidhja elektrike
• Fuqia totale e lidhjes: 230 W
Ngjyra
• Inoks

RELATED PRODUCTS