DA 1260

Dizajni
• Aspirator 60 cm-i gjere
• Montohet midis njesive murale ose me vete ne mur
Specifikimet
• 2 motore te fuqishem dhe te qete
• Fuqia thithese ne nivelin intensiv 545 m3/h (Me tub dales 150 mm)
• Me qarkullim ne nivelin intensiv 220 m3/h
• Niveli i zhurmes( in dB(A) re1pW) sipas EN 60704-3):
• Parametrat 1-3
• 57-64 dB dhe ne nivelin intensiv perforcues) 74 dB

Categories: ,

DA 1260Veçorite
• 2 filtra inoksi qe nuk digjen,nderrohen dhe mund te lahen ne lavastovilje 10 shtresa
• Veshje Miele Clean per pastrim te sigurte dhe te rehatshem te pjeses se brendshme
• Llampa LED 2x 3Vat
• Mekanizem per moskthimin e ajrit (parandalon hyrjen e ajrit te ftohte ne kuzhine)
• Celes me rreshqitje per ndezjen e pajisjes ne pjesen e poshtme te saj

DA 1260Komandimi
• 3 opsione te nivelit te fuqise
• Opsion shtese per pune intensive

DA_1260.EnergylabelAksesoret opsionale
• Filter karboni qe mundeson pastrimin e ajrit nepermjet riqarkullimit
• Diameter variabel i tubit dales 100 – 150 mm
• Gjatesi variabel e tubit dales1,25 – 5 m
Permasat
• H x W x D: 12,5 x 59,8 x 50,0 cm
Lidhja elektrike
• Norma totale e lidhjes •0,24 Vat
Pesha
• 11,2 kg
Ngjyra
• Inoks
• E bardhe