CVA 6405

Ekspres kafeje per pergatitjen e pijeve te tilla si: espresso, cappuccino, Café latte, Latte macchiato
Mund te montohet ne kabinete me gjeresi 60 cm
Krahu i hapjes se deres ne te majte -ComfortDoor
Pa doreze
Ndricim LED
Instalim me ujin
Funksionet
Mundesi perdorimi me kafe kokerr dhe te bluar
Programim i sasise se ujit per filxhanin
Dy pije me nje prekje, pergatitje e dy filxhaneve me pije duke prekur nje buton
Perzgjedhje e sasise se kafese per te bluar nga 6 ne 14 gr
Rrjedhje me presion te larte(15 bars)
Programim i 10 profileve te ndryshme
Programim i ndezjes automatike dhe perfundimit te kohes se punes
Program pastrimi automatik dhe funksion shpelarjeje
Perllogaritje e fortesise se ujit
Opsion Eco mode per kursimin e energjise
Tiparet
Ekran LCD me tekst te qarte ne gjuhen greke dhe ne gjuhe te tjera
Kontroll me prekje
Depozite uji 2,3 lt
Depozite per kafe kokerr 500 gr
Tregues per mbushjen me uje dhe kafe
Tregues per zbrazjen e kontenierit te mbetjeve
Sistem i ngrohjes se ujit
Tregues per programin antikalkar
Kontrolli kohes
Ore dixhitale
Bateri qe ruan te dhenat ne rast te nderprerjes se en-ergjise elektrike
Siguria
Kyc elektronik i sistemit (i sigurte ndaj kontrolleve nga femijet)

Category: