CVA 6401

Dizajni

 • Makine kafeje inkaso per kafe ekspres, kapucino, Kafe late, Late makiato
 • Mund te integrohet ne nje fole 60 cm te gjere
 • Dera me hapje majtas
 • Doreze te fshehur
 • Ndricim LED
Funksionet
 • Mmund te perdoret me kafe kokerr dhe te bluar
 • Programim i sasise se ujit per cdo filxhan
 • One Touch for Two, prodhim i dy porcioneve te cdo lloj pije me prekjen e nje sensori
 • Selektim i sasise se kafes per bluarje nga 6 ne 14 gr
 • Presion i larte (15 bars)
 • Programim i 10 profilesh te ndryshme per cdo perdorues
 • Programim i fikjes dhe ndezjes automatike
 • Program automatik i pastrimit dhe shplarjes
 • Easy Click Milk System, ene qumeshti qe hiqet lehtesisht
 • Programim te fortesise se ujit
 • Kursim energjie nepermjet opsionit Eco Mode
Tiparet
 • Ekran LCD ne shume gjuhe
 • Touch Control – kontroll me prekje
 • Depozita e ujit me kapacitet 2,3 lt
 • Depozita e kafese me kapacitet 500 gr
 • Tregues per mbushjen e depozites se ujit dhe te kafes
 • Tregues per zbrazjen e depozites se mbeturinave dhe taves se shkarimeve
 • Sistem te ngrohjes se ujit
 • Tregues per c’aktivizimin e programit antikalkare
Kontrolli i kohes
 • Ore dixhitale
 • Back-up ne rast shkeputje te energjise elektrike
Siguria
 • Mbyllje electronike te sistemit
Dimensionet
 • H x W x D: 45,5 x 59,5 x 53,0 cm
Dimensionet
 • H x W x D: 45,0-45,2 x 56,0-56,8 x 50,0 cm
Aksesoret
 • Ene qelqi per qumeshtin
 • Luge per kafen e bluar
Lidhja elektrike
 • Fuqia totale e lidhjes: 2,8 kW
Ngjyra
 • Xham i zi me fileto inoks
 • Mund te porositet edhe ne ngjyre te bardhe, kafe ose te zeze

Category: