CS 1327 Y, TEPAN YAKI

Dizajni

  • Vater ngrohjeje per gatim ne forme katrori(nuk perdoret me asnje pajisje tjeter)
  • 2 zona te ndara gatimi
Tiparet
  • Fuqia e zones se gatimit 1,2 kW
  • Nivelet e fuqise nga 1 ne 12
  • Tregues per venien ne pune dhe nxehtesine e mbetur
Permasat
  • GJ x TH: 38,0 x 52,0 cm
Permasat e vendit
  • GJ x TH: 36,4 x 50,0 cm
Lidhja
  • Fuqia totale e lidhjes: 2,4 kW