CS 1012-2 G

Pershkrim i pergjithshem
Dy vatra me fuqi te ndryshme mbi siperfaqen e inoksit
Kombinohet me te gjitha furrat
1 vater me fuqi 3.0 kW - 1 vater me fuqi 1.6 kW
Mund te perdoret me gaz natyral ose LPG
Ndezje elektrike
Tregues te perdorimit
Tregues i nxehtesise se mbetur

Categories: ,

Siguria
Fikje automatike pas 4 oresh
Rindezje e vatres
Pajisje e sigurise ndaj flakeve
Permasat
W x D: 28,8 x 52,0 cm
Permasat e inkasimit
W x D: 27,2 x 50,0 cm
Lidhja
Fuqia totale e lidhjes: 0,025 kW
** Keshillohet te ruhet nje distance minimale prej 65 cm midis vatrave dhe aspiratorit.