Complete C3 Jubilee Ecoline

Ngjyra
• E bardhe
Siguria
Me tregues per nderimin e qeseve
•Filter AirClean Plus per mbledhjen e grimcave me tregues kur eshte nevoja te zevendesohet
• Filter per mbrojtjen e motorrit
• Qese qe zevendesohet “ 3D HyClean G/N” me mbyllje hermetike, shume higjenike
“HyClose” (Ekslusivitet i Miele – me 9 shtresa filtri) 4,5 lt
Levizja
• 3 rrota kastori per levizje 360°
• Gjatesia e kabullit 12 m

Category:

Tiparet
• Tub thithes inoksi teleskopik
• Doreze ergonomike antistatike Eco Comfort
• Me dy sisteme parkimi, nje anash dhe nje ne pjesen e poshtme te fsheses
• Tub fleksibel per jetegjatesi me e madhe, Levizje te lire dhe thithje me te mire
• Mbledhje automatike e kabullit me shtypjen e nje butoni
• Motor Ecoline
• Mbajtja e aksesoreve ne trupin e fsheses per kursim te hapesires


• Komandim elektronik i fuqise thithese me butona +/-
Manovrimi
• 3 rrota kastori 360° per levizje te rehatshme
• Gjatesia e kabullit 12 m
Siguria
• Kyc ne doreze dhe ne koken e fsheses
• Tregues per nderrimin e qeses

• Koke fleksibel e dyshemese SBD 290 & SBB 300 Parquet Twister
• SID 10 Intensive- Koke per dysheme me siperfaqe te ashper
• 3 aksesore me mbajtese te posacme:
– Koke per tapicerite
– Koke per kendet
– Furce me qime natyrale per objektet e gdhendura