Complete C3 Excellence EcoLine

Komandimi
Komandim i fuqise thithese me butona +/- qe shtypen
Fuqia maksimale
890 Vat
Filtrat
Filter antialergjik HEPA AirClean, i perkryer per njerez qe kane problem me alergjine.Pajisur me shirit tregues per nderrimin e tij.Filter mbrojtes per motorin
Qese ā€œ3D HyClean G/Nā€ per pluhurin qe mbyllet automatikisht gjate punes. (Unike nga Miele ā€“ 9 shtresa filtri) 4,5 lt
Aksesoret
Koke e posacme SBD 660-3 EcoTeQ Plus & SRD 21 per dysheme te ashpra
Furce shtese ne fund te dorezes per objekte te gdhendura
3 aksesore te integruar:
- Koka e vogel per tapicerite
- Koka per kendet
- Furce me qime natyrale
Tiparet
Motor ECOLINE
Tub thithes teleskopik inoksi
Tub thithes fleksibel dhe gomine mbrojtese ndaj perplasjeve
Doreze antistatike ergonomike me rregullator ajri
Mbajtese te tunbit ne te dyja anet per for easy carrying / tidy storage. Nje ne pjesen e pasme
Tub fleksibel, projektuar per perdorim afatgjate,levizje te lire dhe thithje me te mire
Mbledhje automatike e kabullit me sistem komod/Comfort system
Konfigurim i qetesise

Category: