Compact C2 Excellence EcoLine

Ngjyra
• E kuqe
Pesha
•4,8 kg
Fuqia maksimale
• 550 Vat
Filtrat
• Filter ajri -AirClean + filter per mbajtjen e grimcave
• Filter per mbrojtjen e motorit
• Qese FJM HyClean per pluhurin; e nderrueshme dhe shume higjenike me mbyllje automatike “HyClose”
(Ekskluzivitet i Miele-s – perbehet nga -9 shtresa fitri) 3,5 lt

Category:

Veçorite
• Motor ECO
• Tub thithes inoks
• Doreze ergonomike e palevizshme me rregullator te ajrit
• Sistem parkimi -2 ne pjeset anesore,1 ne pjesen e pasme
• Tub fleksibel per perdorim afatgjate , levizje te lire dhe thithje me te mire
• Mbledhje automatike e kabullit vetem me shtypjen e nje butoni
• Sistem silence per perdorim ne zhurme shume te ulet

Komandimi
• Komandim i fuqise thithese me buton rrotullues
Manovrimi
• 3 rrota kastori 360° per levizje te rehatshme
• Gjatesia e kabullit 11 m
Siguria
• Kyc ne doreze dhe ne koken e fsheses
• Tregues per nderrimin e qeses


Aksesoret
• Koke fleksibel e dyshemese SBD 660-3 EcoTeQ
• 3 aksesore me mbajtese te posacme:
• 1 – Koke per tapicerite
• 2 – Koke per kendet
• 3 – Furce me qime natyrale per objektet e gdhendura