CM 7500

Modeli
Ekspres kafeje jo inkaso për përgatitjen e 20 pijeve të ndryshme Espresso, Kafe e shkrurter/gjate, Latte Macchiato, Cappuccino, Caffé Latte, Kafe e shtrydhur, Kafe e gjate Americano, kafe me qumesht , flat white, espresso macchiato, cappuccino italiano, Caj jeshil, Caj bimor, Caj frutash, Caj i Zi , uje i ngrohte , qumesht i ngrohte, shkumë qumeshti
Opsion për ta përdorur me kafe te bluar
Lehtësi në komandim
Ekran me prekje ne disa gjuhë dhe 10 profile të përdoruesit
Sensori i filxhanit
Përgatitja e dy filxhaneve me pije njëkohësisht vetëm me prekjen e një sensori
Funksion i dy porcioneve
Funskioni i përgatitjes së 8 filxhaneve me kafe/caj
Programim i kohës së punës
Ndricim brilant
Funksioni i modalitetit Eco për kursimin e energjisë
Programim i sasisë së kafesë per filxhanin
Programim i sasisë së ujit për filxhanin
Kontroll i temperaturës së ujit për secilën pije
Kontroll i levës së bluarjes
Pompë e fuqishme (15 bar)
Përshtatje e lartësisë së njësisë së daljes së pijes për filxhane 16 cm të lartë
Depozita e ujit 2.2 lt
Depozita për kafe kokërr për 500 gr
Baza inoksi e ngrohtë për filxhanet
Lehtësi në pastrim
Tregues për zbrazjen e kontenierit të mbetjeve
Shpëlarje automatike e tubave të qumështit me ujë nga depozita e ujit
Proces antikalkar automatik

Aksesorët që përmban
Tableta pastrimi, furce pastrimi
Depozite me agjente antikalkare
Shirit prove per percaktimin e fortesise se ujit
Termus inoksi per qumeshtin

Category: