CM 6350

Modeli
• Ekspres kafeje jo inkaso për përgatitjen e 7 pijeve të ndryshme
• Espresso
• Kafe egjate
• Latte Macchiato
• Cappuccino
• Caffé Latte
• Ristretto
• Uje i ngrohte
• Qumesht i ngrohte
• Shkume qumeshti
• Programi per Ibrik

Category:

CM 6350Lehtësi në komandim
• Panel kontrolli me prekje dhe sensore -DirectSensor me tekst ne disa gjuhe dhe navigim te lehte si dhe 4 profile te perdoruesit
• Përgatitja e dy filxhaneve me pije njëkohësisht vetëm me prekjen e një butoni
• Programim i kohes se fillimit dhe perfundimit
• Ndricim Brilant
• Funksioni i modalitetit Eco për kursimin e energjisë.
• Programim i sasisë së kafesë për filxhan.
• Programim i sasisë së ujit për filxhanin.
• Ndryshim i temperatures se ujit per secilen pije
• Ngrohja paraprake;Opsionale
• Rregullim i fortesise se kafese se bluar
• Pompe e fuqishme (15 bar)
• Pershtatje e lartesise se njesise qendrore me lartesine e filxhaneve 14 cm dhe depozita e ujit 1,8lt
• Depozita për kafe kokërr për 300 gr
• Depozita tjetër e kafesë për 10 porcione.
• Perdorimi elektrik i valvules se avullit, bazament i siperm i ngrohte per filxhanet.

Lehtësi në pastrim
• Njesia e zierjes eshte e levizshme dhe mund te pastrohet lehtesisht .
• Tregues per mbushjen me uje dhe me kafe kokerr
• Tregues per zbrazjen e kontenierit tjeter dhe bazamentit ku rrjedh pija Cappucinatore – mund te cmontohet lehtesisht si dhe programe automatike te shpelarjes dhe pastrimit.
• Program automatik anti-smerc


Aksesorët që përmban
• Luge per kafen pluhur
• Set per Pastrimin anti-smerc+furce pastrimi
• Tub i enes se qumeshtit prej inoksi
Përmasat
• Lartësia 42,7 cm
• Gjeresia 25,1 cm
• Lartesia 35,9 cm
Pesha
• 9,9 kg
Ngjyra
• E zeze ose e bardhe
• *Për përdorim shtepiak