CM 6150

Ekspres kafeje jo inkaso për përgatitjen e 7 pijeve të ndryshme:
• Espresso
• Coffee
• Lungo
• Latte Macchiato
• Cappuccino
• Caffé Latte
• Ristretto
• Program i ibrikut të kafesë
Ngjyra
• E zeze ose e bardhe
*Për përdorim shtëpiak

Category:

CM 6150 Lehtësi në komandim
• Panel kontrolli me prekje me sensore DirectSensor
• Tekst në disa gjuhë dhe navigim i lehtë
• 4 profile të përdoruesit
• Përgatitja e dy filxhaneve me pije njëkohësisht vetëm me prekjen e një butoni
• Programimi i kohës së fillimit dhe perfundimit
• Funksion EcoMode për kursim të energjisë elektrike

CM 6150
• Programim i sasisë së kafesë për filxhan si dhe të sasisë së ujit.
• Rregullim i temperaturës së ujit për secilën pije
• Rregullim i nivelit të bluarjes
• Pompe e fuqishme(15 bar)
• Pershtatje e lartesise se njesise qendrore me lartesine e filxhaneve 14 cm
• Depozita e ujit 1,8lt
• Depozita për kafe kokërr për 300 gr
• Depozita tjetër e kafesë për 10 porcione.
• Perdorimi elektrik i valvules se avullit

Lehtësi në pastrim
• Njesia e zierjes eshte e levizshme dhe mund te pastrohet lehtesisht .
• Tregues per mbushjen me uje dhe me kafe kokerr
• Tregues per zbrazjen e kontenierit te mbetjeve dhe shpelarje automatike e tubave te qumështit me uje nga uji i depozites

Aksesorët
• Lugë për kafen pluhur
• Pastrim anti-smerc dhe set pastrimi
• Furce pastrimi
Përmasat
• Lartësia 42,7 cm
• Gjeresia 25,1 cm
• Lartesia 35,9 cm
Pesha
• 9,9 kg