Caps Outdoor+

Pershkrimi

      Outdoor - eshte nje perzgjedhje kapsulash e perbere nga 8 kapsula per veshje te jashtme dhe 2 kapsula mbrojtese.
      • Paketimi 10 kapsula
Per perdorim ne te gjithe serine W1.