Caps Home

Pershkrimi
Caps Home eshte nje perzgjedhje kapsulash e perbere nga: 2 kapsula per pupla, 2 per te mendafsheta, 3 per te leshta dhe 3 per njollat.

  • Paketimi 10 kapsula
Per perdorim ne te gjitha modelet e serise W1.