Caps Collection

Pershkrimi
Collection - perzgjedhje e nje sere kapsulash nga Miele. Per te leshtat, te mendafshtat, puplat, heqes njollash, sportive, te jashtme, mbrojtes, Aqua, Cocoon dhe Nature.

  • Paketimi 10 kapsula (nje per cdo lloj)
Per perdorim ne te gjitha modelet e serise W1.