B 995 D

Dizajni
• Hekur rulon
• Pllaka e nxehtesise 83 cm e gjere
• Skaje te lira te rulonit per hekurosjen e cfaredolloj rrobe
• Hekurosje e rrobave ne 3 ngjyra te ndryshme
Tiparet
• Kapaciteti i depozites se ujit 0,8 lt
• Pllaka e nxehtesise alumini
• Tre rezistenca me termostate te posacem
• Pese nivele te shpejtesise se rulonit
• Pedal elektrik qe komandohet me kembe ne ngjyre alumini me logon e Miele-s
• Kater rrotulla per levizje te rehatshme
• Mbulese
• Drita treguese (per zbrazjen e depozites se ujit,temperatures dhe avullit)
Siguria
• Unique Miele -Mbrotje automatike e gishterinjve
Funksionimi
• Punon me uje rubineti
• Hekurosje e rehatshme me
• Tavoline e rehatshme per mbajtjen e rrobave ne sasi te medha
• Selektues i temperatures ne ngjyre alumini
• Selektues i shpejtesise se rulit ne ngjyre alumini me drita treguese
Specifikimet
• Permasat :LCGJCTH 95,9C98,5C38,0 CM
• Permasat kur paloset : 105,2C50,0C38,0cm
• Fuqia e lidhjes: 3,5 Kw
• Siguresat : 16 A
Ngjyra:
• E bardhe

Category: