B 3847 FashionMaster

Dizajni
• Pajisje ne ngjyre te bardhe
• Ngjyra e hekrurit antracite/e bardhe
• Ngjyra e mbuleses se tavolines: e zeze
Rezultate te perkryer
• Presioni i avullit 4,0 bar
• Avull i vazhdueshem nga 100g/min
• Funksion avulli nga niveli i fuqise 2
• Avullator Aksesor special per rifreskimin e rrobave te varura , sic jane fustanet, veshje formale etj.
• Funksion i infuzionit te avullit–nje shtrese ajri krijohet midis tavolines se hekurosjes dhe rrobes.Rrobat sic eshte kashmiri mund te hekurosen “ne ajer”
• Funksion thithes – ndihmon me tej qe avulli te futet ne rroba dhe te fiksohen me mire ne tavolinen e hekurosjes.Rrobat nuk rreshqasin

Category:

B 3847 FASHIONMASTERKursim i kohes
• Depozite e madhe uji me kapacitet 1,25l – hiqet lehtesisht dhe mund te vendoset ne cdo kohe
• Hekurosje e shpjete e rrobave te trasha sic jane xhinset ose mbulesat e krevatit madje nuk eshte e nevojshme te hekurosen ne te dyja anet
Komoditet
• Gjithcka ne nje – te gjithe aksesoret madje edhe hekuri i dores mund te ruhen ne nje ose 2 vendet e magazinimit
• Sistem ashensori 1-2 nivele-per vendosje te rehatshme dhe mbylljen e pajisjes vetem me 2 levizje.
• Regjistrim i lartesise pa nivele– ndalon thjesht ne nivelin e deshiruar
• Rrota per transportim te rehatshem edhe mbi shkalle ose pengesa
• Zone e rehatshme ne kendet e tavolines se hekurosjes – i perkryer per hekurosjen e pjeses se shpatullave tek kemishat
• Mbulesa e tavolines perbehet prej Aramide – nje material shume rezistent qe i reziston mjaft mire madje edhe temperaturave shume te larta.
• Funksion automatik anti-smerc i njesise se avullatorit
• Funksion i shpelarjes se njesise se avullatorit
• Hapesire e posacme per vendosjen e avullatorit
• Hapesire per vendosjne e kabullit dhe aksesoreve

B_3847_FASHIONMASTER_3Hekurosje inteligjente
• Hekur me pllake ne formen e hojeve te bletes qe mundeson shperndarjen me te mire te avullit
• Aktivizim dhe deaktivizim te fryrjes – qe aktivizohet me funksionin e avullit.Ne pushim, caktivizohet automatikisht pas nje fare kohe.
• Funksion Memory-i daljes se ajrit– ju kujton per perdorimin tjeter nese funksioni i infuzionit te ajrit qe eshte perdorur ne sesionin e meparshem
• 2 nivele per daljen e ajrit

B_3847_FASHIONMASTER_4Te dhenat teknike
• Permasat e tavolines se hekurosjes ne mm:1200 x 400mm
Lidhja elektrike
• 2,2 kW
Siguria
• Ekran LCD me tekst ne nje linje dhe opsionin e zgjedhjes se gjuhes
• Funksioni i ftohjes– caktivizon automatikisht avullatorin nese nuk vihet ne pune per 3 minuta
• Funksion Auto i ftohjes – caktivizon te gjithe pajisjen nese avullatori ose hekuri nuk jane vene ne perdorim afersisht per. 15 min.
Aksesorët
• Pllake anti ngjitese– qe vendoset ne hekurin e dores per te hekurosur si duhet rrobat qe kane stampa, temina, ose rrobat e erreta qe mbajne shkelqim kur hekurosen.Nuk eshte e nevojshme t’i kthejme rrobat se prapthi.
• Avullatori per hekurosjen e rrobave te varura si veshje formale, fustane ose perde
• Mbulesa e tavolines se hekurosjes perbere 100% prej Aramide
• Mbajtese per kabullin