Aromatike Tharese

Pershkrimi

      Freskia detit, buqeta pranverore, aroma harmonike dhe e bute, aroma delikate e trendafileve te sapokeputur apo kombinimi i te gjitha sekreteve te orientit, vijne tashme prane jush ne kapsulat aromatike te thareseve.