AirTeq SBD 650-3

Pershkrimi Koka e fsheses AirTeq kalon lehte mbi siperfaqe te ndryshme dhe eshte dizenjuar enkas per fshesat me fuqi te ulet motorike per te arritur te njejten performance ne pastrim si fshesa 2000W.

  E pershtatshme per te gjitha serite e meposhtme te fshesave Miele:
  • Miele S2000/Classic
  • S4000
  • S6000/Compact
  • S5000
  • S8000
  • Complete

  Categories: ,