Agjent pastrimi

Pershkrimi Depozitimi i detergjenteve dhe yndyrerave mund te perkeqesoje performancen e larjes. Perdorimi regullisht i agjentit pastrues ne lavatrice dhe lavastovilje, do t'ju ndihmoje te merrni gjithnje rezultate perfekte pas cdo larje. E gjithe permbajtja perdoret ne nje cikel te vetem, ne pajisje bosh. E pershtatshme per perdorim ne cdo lavatrice dhe lavastovilje Miele.