Agjent Antikalkare

Pershkrimi
Per shkak te permbajtjes se forte te ujit, pajisjet here pas here kane nevoje per procesin antikalkare te eliminimit te kalkut nga rruget e ujit. Formula specifike e ketij produkti ndihmon pikerisht ne eleminimin e kalkut, permireson performancen e pajisjes dhe rrit jetegjatesine e saj. E gjithe permbajtja perdoret ne nje cikel te vetem, ne pajisje bosh. E pershtatshme per perdorim ne te gjitha lavatricet dhe lavastoviljet Miele.