Active HEPA 13 (SF-HA 50)

Pershkrimi

   I dizenjuar te krijoje nje ambjent te pershtatshem per njerezit qe vuajne nga alergjite e kafsheve apo pluhurave dhe polenit. Filtri mban 99,999% te te gjitha grimcave te ajrit duke e lene dhomen dhe ambjentin higjenikisht te paster. Tashme me risine Timestrip® kemi mundesine te gjejme saktesisht momentin e zevendesimit te filtrit.
Ky filter eshte i pershtatshem per te gjitha serite e meposhtme te fshesave:
   • S4000
   • S5000
   • S6000
   • S8000
   • Compact C2
   • Complete C2
   • Complete C3
 

Categories: ,