DGM 6800

Dizajni
• Mund te montohet ne kabinete 60 cm te gjere mbi ose nen bangon e kuzhines
Funskionet e gatimit
• 2 modalitete (gatim me avull, mikrovale)
• Me shume se 150 programe automatike
• Programet e perdoruesit (deri ne 20)
• Gatim me menu pa transferimin e aromave midis ushqimeve te ndryshme
• Funksion per kokoshkat
• Funksione te vecanta (Gatim me menu, Ngrohje ,Konservim, Dezinfektimin e eneve, Shkrirje ,Ringrohje,Per te ardhur brumi)
Tiparet
• Ekran me prekje M-touch me perkthim ne shume gjuhe
• Butona me prekje
• Pershtatje e temperatures nga 40°C ne 100°C
• Fikje automatike ne ekran e temperatures dhe kohezgjatjes
• 4 nivele gatimi
• Reduktim i avullit ne fund te programit
• Depozite uji 1,5 l per gatim te panderprere per 90 minuta
• Technology Miele MultiSteam : avulli prodhohet ne zgavren e furres me 8 furnizues te avullit
• Element i brendshem qe ulet per avullimin e ujit
• Program antikalkar dhe tregues i difektit
• Opsion per te regjistruar deri ne 20 programe personale te preferuar
Programimi i kohematesit
• Programim paraprak i kohes se punes
• Ore dixhitale , kohemates
• Programim paraprak i kohes se fillimit dhe mbarimit te gatimit
• Bateri qe ruan te dhenat ne rast te nderprerjes se energjise elektrike
• Sistem i temperatures se rekomanduar automatikisht
• Ndryshim i temperatures se rekomanduar
• Tregues per temperaturen dhe Alarmin
Pastrimi
• Pastrim i lehte fale pjeseve te brendshme prej inoksi
• Fole e brendshme me shina pa pengesa per pastrim te lehte
Siguria
• Panel ballor i ftohte
• Sistem freskimi te pajises
• Kycje elektronike e sistemit -Celes sigurie
Aksesoret
• Permban 4 ene gatimi inoksi, mbajtese xhami dhe shufer vlimi
Permasat e inkasimit
• Lx GJx TH: 45,0 x 56,0 – 56,8 x 55,0 cm
Kapaciteti
• 40 lt
Lidhja elektrike
• Fuqia maksimale e lidhjes: 3,3 kW
• Nuk nevojitet instalimi me ujin
Ngjyra
• lnoks
• Per porosi te vecanta mund te porositen ne ngjyre te bardhe ,kafe Havana dhe te zeze.