EVS 6114

Sirtar konservues me vakum
I disponueshёm nё ngjyre:
- Inoks
Kombinohet nё mёnyrё perfekte me furrat Miele me avull
 I pёrkryer pёr :
- Pёrgatitjen e ushqimeve” sous-vide”
- Marinimin e ushqimit
- Konservimin e ushqimit
- Konteniere tё mbyllur
- Rimbylljen e paketimit
- Ushqimin qe transportohet
3 parametra tё vakumit dhe
3 parametra tё kohёzgjatjes sё ambalazhimit hermetik te qeses
Tregues LED i parametrave te vaku-
mit dhe Tregues LED i kohezgjatjes se ambalazhimit
Madhёsia maksimale e qeses ne mm: 250 x 350
Dhome e vakumit inoks me zone daljeje tё ajrit deri ne 99,9%
Ekran xhami me simbole
Celёs te sigurise
Mekanizmi i hapjes ; shtyj
Aksesore
Pёrmban 50 qese 180 x 280
mm dhe 50 qese 240 x 350 mm si dhe spinёn pёrshtatёse pёr kontenierёt e mbyllur qё prodhojnё vakum.
Pёrmasat e pajisjes
L x GJ x TH: 14,1 x 59,5 x 57,0 cm

Category: