Active HEPA 13 (SF-HA 30)

Pershkrimi
I dizenjuar te krijoje nje ambjent te pershtatshem per njerezit qe vuajne nga alergjite e kafsheve apo pluhurave dhe polenit. Filtri mban 99,999% te te gjitha grimcave te pluhurit duke e lene dhomen dhe ambjentin higjenikisht te paster. Tashme me risine Timestrip® kemi mundesine te gjejme saktesisht momentin e zevendesimit te filtrit. Ky filter eshte i pershtatshem per te gjitha serite e meposhtme te fshesave:

  • S2000
  • S300 - S800
  • S7000 upright
  • Classic C1
 

Categories: ,