Produkte të reja nga Miele që përputhen në ngjyrë, dizajn dhe trendet kulinare.

Opsion i ri ngjyre: Gri

Eleganca, modernia dhe më e preferuara në dizanjin e sotëm të kuzhinës, ‘Ngjyra Gri’ e cila është një ngjyrë shumë e guximshme. Miele është krenare të njoftojë lançimin e ngjyrës Gri – Nje shtim për marken e paisjeve inkaso nga shumëllojshmëria e dizanjit PureLine.

Koleksioni I ri në ngjyrë Gri përfshin një Furrë klasike 30”, Furrë me shpejtësi 24” dhe 30”, Furrë e kombinuar me furrë me avull XL, Syrtarë ngrohës, Aspiratorë, dhe Ekspresë kafeje inkaso dhe të jashtëm.

Të gjitha këto tiparet e reja të koleksionit në ngjyrë xhami me komandimin revulucionar dhe innovative me prekje nga Miele e cila është e lehtë për tu kontrolluar dhe naviguar.

Përshtatuni me furrën më të re

E Fuqishme, e shpejtë dhe jashtëzakonisht shumë e lehtë për tu përdorur, Furrat Miele kombinojnë dy teknika te avancuara gatimi, të mikrovalës dhe furrës, në mënyrë që ju të shkrini, piqni, ngrohni, zieni, dhe skuqni në një furrë të vetmë. Ëith the 30” front, asortimenti (lloji) I ri plotësues tek lloji shumë I suksesshëm I furrës lejon një dizanj edhe më të veçantë.. shtesa e re për shumëllojshmërinë e shpejtë të furrës lejon një dizajn edhe më të paepur kur instalohet mbi një 30 “Miele Convection Oven. the neë addition to the highly successful speed oven assortment alloës for an even more seamless design ëhen installed over a 30” Miele Convection Oven.

Dera e furrës është në dispozicion në të dyja dizajnet ContourLine dhe PureLine duke përfshirë njyrën e zezë, të bardhën dhe të sapo prezantuarën ngjyrën Gri.

Mbyllur në mënyrë përfekte për përgatitjen dhe ruajtjen 

Mbyllja me vakum është një metodë e provuar dhe e testuar e ruajtjes për një kohë më të gjatë të ushqimit dhe e shpërndarjes së sasive të mëdha të tij në mënyrë më të përshtatshme. Për të siguruar konsumatorët e Miele me mjetet që i përshtaten nevojave të tyre të kuzhinës, sirtari i konservimit me vakum e përgatit ushqimin me metodën e re të gatimit te ushqimeve të konservuara (sous-vide).

Sirtari i konservimit i mundëson përdoruesit të kontrollojë nivelin dhe kohëzgjatjen e konservimit për t’u përshtatur me ushqime më delikate, të tilla si peshku ose perimet, ose kryen një mbajtje të fortë të mishit I cili do të ishte më I mirë qe para se të konservohet të marinohej ose të bëhej me erëza. Për gatimin e ushqimeve të konservuara, sirtari me vakuum dhe furra me avull nga Miele bashkohen për të formuar një ekip fantastik.

Zgjerimi i produkteve të Miele iu jep dizenjatorëve dhe konsumatorëve më shumë mundësi për të përmbushur trendet më të fundit në ngjyrë, dizajn dhe kulinari.