Restaurantet dhe hotelet e suksesshme e cilesojne pastertine si detajin e fshehur me te rendesishem te suksesit te tyre. Per shkak te fluksit te punes dhe amortizimit te pajisjeve me kalimin e kohes ,kjo eshte nje sfide gjithmone e me e veshtire. Duke patur parasysh te gjitha peripecite e punes Miele ka dizenjuar pajisje profesionale qe jo vetem i pershtaten nevojave tuaja ,por dhe ofrojne pasterti te standarteve me te larta. Secila pajisje do te punoje me te njejten performance ne cdo dite te 25 viteve te jetegjatesise se saj, pa bere kompromis me cilesine e sherbimit.